Volgers

vrijdag 21 september 2012

Summervacation is over..........

Inmiddels is de zomervacantie goed als voorbij en ben ik wederom gestart met het verzorgen van lessen. Naast mijn lessen bij Maquis Import in Westervoort verzorg ik per het einde van deze maand ook lessen in Bussum bij Indisha Pure Cosmetics en mijn eigen Academy in Huizen. Inmiddels zijn alle kandidaten geslaagd voor de tweede Eco Master Stylisten opleiding , dames allemaal gefeliciteerd!!
De afgelopen week was Janine Boot te gast bij ons met haar introductie en gast les voor de ECO Styling cursus geent op de archetypen , Janine heeft ee zeer ethousiast les gegeven en iedereen vond het interessant om meer te horen over wat voor archetype hij of zij was.
Naast de lessen die ik verzorg ben ik tussendoor druk met mijn eigen werk waar ik af en toe studenten mee naar toe neem , op deze manier laat ik individuele studenten daadwerkelijk kennismaken met het vak . Zo ontwierp ik in opdracht van ZEPLAB voor de release van een nieuwe Metalhouse CD van DJ Noize Surppresor een "Clown"" voor zijn nieuwe CD samen met Lisa Cameron. Daarnaast ontwerp ik voor mijn lieve vriendin Mitra Le Grand een bodypaint grimeontwerp voor de lancering van haar nieuwe cosmeticalijn La Mysore Cosmetics , ik bodypaint 2 modellen as zondag 30 september voor de verkiezing van Miss La Mysore.
Ook was ons evenement in opdracht van Coronel Events met KLM een succes afgelopen weekeinde. De komende periode verzorg ik in opdracht van Coronel ook een aantal andere events. Esma verzorgde voor ons een girlz Fashion party in samenwerking met Shoeby Huizen, op een mooie en daarvoor speciaal gemaakt catwalk konden de jonge dames de collectie showen,
De afgelopen periode was ik ook op uitnodiging van KONAD Benelux te gast voor een Beauty clinic in Valkenburg waar ik mijn collega Marlou Reijnders heb ontmoet. Wat een fantastische vrouw is dat! Ik wil Konad Benelux heel hartelijk danken voor het mooie weekend wat ik heb gehad.! Tijdens de Beautysalon Dimensions zal ik de visagie verzorgen in de stand van KONAD in de Jaarbeurs
Voor FNV Mooi heb ik in opdracht van Blushtext van Birgitta van der Linden een najaarslook aangezet hiervoor wil ik mijn lieve vriendin Louisa van DA Beaute Louisa heel hartelijk danken en Jolanda van der Veen evenals Nirmala Hoogendoorn. De komende periode blog ik verder op dit nieuwe blog en hoop ik dat al mijn volgers van Twitter mij opnieuw willen toevoegen op mijn nieuwe account omdat deze voor de vacantie was gehacked. Wil je echt alles weten voeg mij dan toe via facebook.
Ralph Baaij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten