Volgers

maandag 1 oktober 2012

RB Academy @ Miss La Mysore verkiezing

Enige tijd geleden had ik contact met Mitra le Grand van La Mysore cosmetics , zij wilde voor de lancering van deze nieuwe cosmeticalijn een groot event organiseren waarbij de opbrengst bestemd zou zijn voor de stichting ""stop hersentumor"" . Omdat ik Mitra ken en ook weet hoe integer zij is heb ik onmiddelijk ja geantwoord en haar ook toegezegd dat ik mee zou werken.
Nu een dag later ben ik zo ontzettend blij dat ik mee heb mogen doen, het was een fantastische ervaring voor ons allemaal . Vroeg in de ochtend vertrokken we naar Marknesse waar binnen in Discotheek ""Chez"" alles al in volle voorbereiding was . Mitra wil altijd alles perfect en ik moet zeggen het was PERFECT en tot in de kleine puntjes geregeld! Samen met Anton Hairstyling in Emmeloord heeft mijn team een knap stukje werk afgeleverd binnen steeds weer een heel kort tijdsbestek. De dames liepen in totaal 5 rondes. Tussen deze rondes spectaculaire optredens van Deon Leon (winnaar van Popstars) , Eva Auad ( Voice of Holland) Jermaine Fleur en vele anderen . Modeontwerpers Alan Vos en Michelangelo verzorgde de kleding en styling tijdens dit event.
Wat mij tijdens deze dag opviel was dat er heel veel lieve en warme mensen zijn om Mitra heen , mensen die haar dit succes gunnen en graag willen dat dit tot een groot succes gaat worden , en Mitra dat verdien je ook! Ralph

1 opmerking:

  1. Wat een mooi verhaal Ralph!! Fijn dat alles zo perfect is verlopen en geef jezelf en je team ook een schouderklopje van mij!

    Liefs,

    Hilde

    BeantwoordenVerwijderen