Volgers

maandag 5 november 2012

Lancering nieuwe ECO Make-up Lijn Maquis Import

Tijdens mijn bezoek aan Maquis Import afgelopen vrijdag werd ik aangenaam verast toen ik hoorde over de nieuwe ECO Lijn "'Miss Watson"" geproduceerd door de mensen van Couleur Caramel. Een trendy Ecolijn met een heel eigen uitstraling. Zie je bij Couleur Caramel duidelijk de recyclebare verpakking, bij dit merk wat duidelijk ""strakker"" oogt ligt de nadruk op hip en trendy.
De texturen ( kon het even niet laten om te voelen ) zijn zacht en fijn en net als bij Couleur Caramel ""pakt"" de kleur direct en kunnen vanuit de mooie en compacte display direct mooie make-ups aangezet worden . De combinatie van de gekozen kleuren die voorhanden zijn ( goede kleurschakeringen) zijn bruikbaar voor verschillende looks.Praktisch zijn de blusher en de kabuki kwast die ook aanwezig zijn om de compactpoeder in verschillende tinten die de huidkorrel nog fijner laat ogen. Over de verpakking en uitstraling is goed nagedacht ,alles is zo ontworpen dat het er niet alleen strakker uitziet maar ook mooi gecombineerd kan worden in de meegeleverde trendy doosjes waarbij je dan zelf de kleuren van de inhoud kan combineren , Het handzame spiegeltje komt dan goed van pas!
Als ik in het kort de productlijn moet omschrijven zeg ik ECO meets URBAN , strak , eigentijds en trendy. Ben toch wel onder de indruk van de Franse ontwikkelaars van dit merk. Een compacte ECO Lijn die zal aansluiten op de wensen van de bewuste jonge vrouw.
Voor meer info en prijzen neem je contact op met Maquis import

Geen opmerkingen:

Een reactie posten