Volgers

donderdag 10 januari 2013

New year and new activities 2013 @ RB Academy

De afgelopen periode heb ik bijna niet kunnen bloggen het was voor de kerstvacantie nog enorm druk. Zo verzorgden wij de visagie voor Het Gooisch vocaal ensemble in de Wilhelminakerk in Bussum , gaven wij in samenwerking met luxe Parfumerie DA Beaute Louisa in Huizen
en Indisha Pure Cosmetics in Bussum diverse Beautyworkshops,dit geeft aan dat de kracht van ook lokaal netwerken momenteel belangrijk is. Ook onze ECO Beautydag voor vrouwen is inmiddels succesvol van start gegaan waar we naast uiterlijke aspecten ook veel aandacht besteden aan het innerlijk.
Met Maquis Import zijn wij inmiddels gestart met de derde ECO Master Stylist Visagieopleiding in Westervoort. Maquis organiseerde afgelopen maandag zeer succesvol een speciale dag voor hun depositairs in Arnhem waarbij het thema "" de 6 P's het komende jaar centraal zal staan.
( collage Rosalinde Crum Eco Master Stylist/Visagist) De komende periode zal Maquis een speciale dag organiseren voor de Depositairs van Couleur Caramel, tijdens deze dag zal ik de nieuwe trendy producten voor 2013 ( heeeel mooi!!) demonstreren en meer informatie geven over de make-up trend 2013/2014, en veel leuke en nieuwe tips geven voor je eigen salon!
Met ingang van het nieuwe jaar zal ik ook starten met het schrijven voor Beauty en Welness magazine, de afgelopen periode mocht ik mij verheugen op publicaties in FNV Mooi & Lijfstijl en het Beautymagazine ""Amaze"" waarvoor hartelijk dank!
Last but not least zal RB Academy as zondag 13 januari voor de eerste maal aanwezig zijn op de Weddingfair in de Grote kerk van Naarden. Hier zullen wij ons presenteren met onze ECO Cometica lijn van Couleur Caramel.

1 opmerking: