Volgers

woensdag 16 januari 2013

Nieuwe zomerlook Couleur Caramel en Depositairendag

Maquis Import in Westervoort organiseerd 19 februari as een speciale Depositairendag voor alle gebruikers van Couleur Caramel,tijdens deze dag word de nieuwe trendy look gepresenteerd voor het voorjaar/zomer 2013. Een heerlijke stralende zomerse look die draagbaar is en een mooie kleurschakering heeft. Deze look is net binnen uit Parijs en zal ik verder presenteren tijdens de informatieve bijeenkomst. Ik beantwoord graag vragen over make-uptechniek en productgebruik evenals omzetverhogende tips voor je eigen salon. Creatieve marketingadviezen zodat jij je kunt onderscheiden zijn nu juist belangrijk !
Dit jaar is de Couleur Caramel look gebaseerd op het thema ""Jardin Sauvage"""letterlijk vertaald de wilde tuinen (en de bloemen die hier groeien )dit vormde de basis van de kleursetting van deze look die net binnen is uit Parijs.
Mocht je interesse hebben om deel te nemen dan kun je contact opnemen met Maquis Import in Westervoort , deelnamekosten zijn € 30.- per persoon .( voor depositairs)

1 opmerking:

  1. oh jee de creme blush en de powder en de foundation lachen mij heel erg aan ;) Groetjes, liv

    BeantwoordenVerwijderen