Volgers

donderdag 17 januari 2013

Visagiewedstrijd Benelux Beauty Award Valkenburg 2013

Op 21 April as word in Valkenburg de eerste Benelux Beauty Award Visagie wedstrijd georganiseerd. Konad Benelux wilde graag wederom een Limburgse Visagiewedstrijd organiseren waarbij alle ( aankomende) Visagisten uit Nederland van harte welkom zijn. Met deze wedstrijd zetten Nelly en Manon Engelbert van Konad Limburg weer op de kaart!
Momenteel is de inschrijving geopend en hebben zich los van Nederlandse deelnemers ook Belgische deelnemers ingeschreven van diverse scholen. Het beloofd een leuke dag te worden in Valkenburg . Thema van de opdrachten dit jaar is : Traditionele Bruid ( multicultureel) Glamour (Catwalk/Gala) Avant Garde ( Creatief)
Hoofdprijs van deze wedstrijd is een publicatie in het vakblad ""StyleVision"" en in het Beauty en Welness Magazine. Ook heeft Konad een werkstation ter beschikking gesteld als prijs voor de beste runner up! De moeite waard dus om mee te doen!!! Voor inspiratie van de Catwalk kun je dit filmpje bekijken , het was de laatste modeshow afgelopen december op lokatie van Konad in Valkenburg. ( catwalk by Manon Engelbert)
De jury bestaat ondermeer uit Marlou Reijnders van PVO Visagieopleidingen in Maastricht, Marlou heeft de een fantastische reputatie en een langdurige werkervaring. Meer ga ik niet verklappen beleef het zelf op 21 april as en naar Valkenburg ( waar je ook leuk kunt shoppen!!) en meld je nu aan ! Konad zal ook aanwezig zijn tijdens de Vakbeurs Uiterlijke verzorging in Gorinchem Voor meer info : BENELUX BEAUTY AWARD powered by KONAD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten