Volgers

zondag 3 februari 2013

ECO Beauty Make-up Go green Go Beautiful

Afgelopen zaterdag werd ik uitgenodigd door het Magazine ""Spreektaal"" van de Gemeente Bussum om in beeldtaal drie dames van het Gooisch Lyceum op te maken bij Indisha Pure Cosmetics zodat ze een indruk kregen wat er zoal bij komt kijken om een mooie make-up aan te zetten , ik gebruikte hiervoor "" Dr Hauschka en Inika uit Australie. We hebben drie verschillende soorten make-up aangezet. De dames wilde graag meer weten over hoe Eco Make-up werkt en hoe het er natuurlijk uitziet als het aangebracht is. De komende uitgave gaat met name over duurzaam ondernemen en daar paste de ECO producten en het concept van Indisha perfect bij. We hebben een Natural look , Smokey Eyes aangezet waarbij ik individueel bij de dames uitleg heb gegeven.
Zoals ik al vertelde in mijn vorige blog start ik de komende periode met Beauty en Wellnes magazine ook een ECO Column met voorvloeiend daaruit ""POWERSESSIES"" die bezocht kunnen worden, we behandelen verschillende thema's en gaan deze dieper uitwerken, bijvoorbeeld introspectie binnen beautybehandelingen (Mental Wellnes aspecten) maar ook effecten van ECO producten ( Make-up en huidverzorging) op de huid. Powersessies staan voor Powertools die je kunt inzetten in je eigen bedrijf maar ook kunnen ""triggeren" dieper nadenken over je eigen concept. Samen met Maquis Import zal ik op de Beautytrade in de Jaarbeurs weer de nieuwe producten van Couleur Caramel demonstreren en info geven over de ECO Beautyopleidingen.
In samenwerking met Janine Boot, Carla Touw (CTTC) en Fanny Ramselaar promoten wij intensief de ECO Beautydag tijdens de vernieuwde Lotusbeurs in Houten. Deze alternatieve opleidingen en gezondheidsbeurs geeft veel informatie over gezondheid, maar ook alternatieve behandelingen, schoonheid en opleidingen. Janine Boot heeft inmiddels haar 8 archetypen klaar en zal deze de komende periode exposeren maar ook meer inzicht te geven hoe vormen in het gezicht onze uitstraling beinvloeden. Dit past ook in het concept van RB Academy en Janine geeft tijdens de ECO Beautydagen meer uitleg over deze vorm van "gezichtlezen"". In samenwerking met de Winkeliersvereniging Oostermeent en Shoeby in Huizen verzorgen wij 23 maart de make-up voor de catwalk tijdens een spetterend Fashion Event, hiervoor zijn we nog op zoek naar leuke catwalkmodellen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten