Volgers

zondag 10 februari 2013

Van schoonheidsatelier naar kunstexpositie

De afgelopen periode ging het Schoonheidsatelier "Ecoderma""van Rosalinde Crum ""live"", ik vond het toch wel erg leuk om hier een stukje aan te wijden. Rosalinde werkt bewust met de producten van S.P.A die de huid verbeteren van binnenuit, in haar knusse schoonheidsatelier gaat het om persoonlijke aandacht en begeleiding, ook een Detoxkuur behoord tot de mogelijkheden om zo tot een stralende en mooie huid te komen. Het "'van binnenuit"" werken komt steeds meer onder de aandacht waarbij voeding ook een essentieel aandachtspunt is. Rosalinde zegt dat na een detoxkuur klanten zich ook fitter en minder moe voelen. De naam "'atelier"" staat ook synoniem voor herstelplaats of werkruimte van een kunstenaar, welnu een herstelplaats voor de huid met mogelijkheden om je mooi en artistiek te laten opmaken. Ik wens Rosalinde heel veel succes toe met haar ECO Schoonheidssalon.
De expositie "" de 8 temperamenten van de vrouw"" van Janine Boot werd gisteren officieel geopend in Bussum , Janine heeft de afgelopen periode hard gewerkt om de 8 archetypen af te schilderen en ik heb met haar samen de afgelopen anderhalf jaar vaak gebrainstormd , ik was zo onder de indruk hoe zij deze 8 temperamenten heeft verbeeld. De bedoeling is dat wij deze archetypen of temperamenten verder gaan uitdiepen tijdens onze ECO Beautydagen op onze lokatie in Huizen . Janine heeft een handzaam boekje gemaakt waarbij zij de karaktertrekken van elk type heeft uitgewerkt zodat make-up en styling op elk van deze typen aangepast kan worden. De expositie is tm maart te bezichtigen bij Kunsthandel en lijstenmakerij Dekker in Bussum .
Tijdens haar volgende project zal zij op 8 modellen persoonlijk neerzetten in hun temperament in kleur en symboliek, word vervolgt...

1 opmerking:

  1. Wat ben je weer druk bezig met van alles en iedereen. Topper ben je

    Janine waauwiee mooi werk ga zo door.

    Groetjes,

    Esma

    BeantwoordenVerwijderen