Volgers

donderdag 13 november 2014

Najaarslook 2014 Dr Hauschka Cosmetics met Karim Sattar

Op uitnodiging van Indisha Pure Cosmetics was ik gisteren aanwezig op de najaarspresentatie van Dr Hauschka , met Karim Kassar de international MUA had ik direct een " klik". Karim vliegt de halve wereld over en kwam net uit Chicago en Montreal om via Nederland weer naar Spanje te vliegen . BIO Cosmetica " suf"? Dat is echt helemaal verleden tijd. De spetterende presentatie deed geheel niet onder voor andere " high end" merken . de tips van Karim vlogen om mijn oren en dat gelardeerd met een hoog entertainment gehalte. Model Natascha Smit ( runnerup Miss Universe) liet na de sessie het effect van deze feestmake-up zien aan het publiek.
Als eerste blush aanbrengen bij klanten ipv oogschaduw geeft direct resultaat, psychologisch werkt dit beter dan andere expressieverhogende onderdelen aan te zetten, dit werkt ook verkoopverhogend, Concealer alleen aanbrengen bij de binnenooghoeken ipv geheel onder de ogen , dit geeft direct een " lift" effect. Gebruik de " eyecream" van Hauschka ook voor het gehele gezicht dit werkt ook goed als een primer.Voordeel van Bio Cosmetica is dat je vrijwel niet hoeft te vragen of klanten allergisch zullen reageren , mijn ervaring is dat met name vrouwen die chemokuren ondergaan hier goed op reageren. Eerst de bronzer aanbrengen en dan de translucent foundation van Hauscka geeft een " vastere" dekking, hij houd beter en de kleuren van de foundation "Blenden" mooi in de textuur van de foundation. ik zal hier niet alle tips delen ( zie BeautyBizz magazine) maar ik vond ze bijzonder leuk en goed toepasbaar.
Karim heeft zoals hij vertelde ook invloed op de ontwerpen van de verpakkingen en de texturen van de producten , dit is duidelijk te zien in de " Chorusline edition" , aangezien ik regelmatig werk met Hauschka waarbij ik workshops geef kan ik niet anders zeggen dat de uitstraling van de verpakking echt veel mooier is en de texturen zacht goed gepigmenteert . Dat de producten heerlijk ruiken kwam nog eens naar voren tijdens de introductie van de " translucent" foundation. Een goed dekkende foundation waarbij concealer niet altijd nodig is.
Kortom het was een hele leuke avond die bovendien zeer goed verzorgd was en waar ik met een leerzaam gevoel op terugkijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten