Volgers

donderdag 4 december 2014

Make-up review Konad Benelux Valkenburg

Het eerste wat je opvalt als je binnenloopt bij KONAD Benelux in Valkenburg is de grote keuze aan alles op het gebied van Nagelstyling en de warme en vriendelijke Limburgse gastvrijheid. Dat gevoel kreeg ik direct toen ik in contact kwam met Nelly en Manon Engelbert die ik alweer een paar jaar geleden leerde kennen tijdens de MUA Professional in de Jaarbeurs Utrecht. Wat misschien niet iedereen weet is dat KONAD een uitstekend assortiment Make-up bezit. Ik merk dat al aan mijn studenten die met grote regelmaat de weg weten te vinden naar de webshop maar ook tijdens de beurzen even een bezoekje brengen aan KONAD.
De oogschaduwpaletten van Konad zijn voordelig in prijs en eigenlijk ontzettend leuk als je creatief met veel kleuren aan gang wil gaan. Een van de meest leuke producten vind ik de " creamy eyeshadow". Een cremeachtige oogschaduw die je prachtig kan blenden ( met je vingers) en die goede pigmenten bevat. Wel goed afpoederen zodat het fixeert maar de kleuren " blenden" prachtig in elkaar over en zijn in elk geval zeer goed zichtbaar! Ik gebruik het zelfs voor het " blushen" omdat de kleuren daar ook goed geschikt voor zijn, Creamy eyeshadow kun je ook nog mengen tot weer een andere kleur , afin de mogelijkheden zijn talrijk! Jammer dat dit product nog niet zoveel aandacht heeft gehad maar dat is dan ook de reden dat ik erover wil bloggen.
Het grote oogschaduwpalet met 180 kleuren word steeds populairder, kan nat en droog worden opgebracht en blijft met een primer zitten als een huis! Normaal vervagen de kleuren na enige tijd maar zeker als je dit product nat opbrengt, of af gaat sprayen met waterspray intensiveren de kleuren en worden deze dieper en donkerder. Dit palet is een combinatie van warme en koele tinten die zowel mat als glanzend zijn.
En voor wie niet direct 180 kleuren wil aanschaffen maar een mooi palet met koele of warme tinten deze zijn ook apart voorhanden. Konad heeft een prachtig palet met "natural" tinten die uitermate geschikt zijn voor het aanbrengen van make-up bij bijvoorbeeld bruiden, de kleuren " pakken" goed op met penselen en vervagen ook mooi met vingers, we zijn perslot van rekening ook artiesten.
Wie naar foundation wil kijken, KONAD heeft ook leuke paletten cremefoundation in diverse kleuren, met of zonder concealer( op cremebasis) handig zijn de concealerkleuren paars ( voor gele plekken) en het feit dat je met de donkere creme tinten ook zeer goed kan " vet shapen" , er zit voor de handigheid ook een " highlighter" in dit palet. Ook zijn er nog handige lip en blushpaletten.
Los van alle leuke paletten heeft KONAD alles op het gebied van sponsjes en ook prachtige make-up penselen . de musthave zijn de prachtige make-up tassen in diverse kleuren! Een trolley is handig maar deze tassen zijn echt " cool" Dus op naar KONAD!
Voor meer info: Konad Benelux

Geen opmerkingen:

Een reactie posten